Rólunk

Czinger Matrac

Textil, matrac, ágykeret

Családi hagyományok szabtak irányt az CZI-SZA Kft. múltszázad végéig visszanyúló történetének. A lakástextíliák gyártására és nagykereskedelmi értékesítésére 1998-ban alapított vállalkozás piaci bevezetésekor, elsődleges célkitűzésünk a vásárlók bizalmának elnyerése volt.

Kevéssel az ezredforduló után felépíthettük önálló varrodánkat Székesfehérváron, és megkezdtük a védjegyünket viselő termékpaletta kialakítását.

Kétszáz négyzetméteres üzemünk rövid idő alatt a háztartásokban, a vendéglátás, valamint a szállodai szolgáltatások területén közkedvelt textíliák, ágyneműk, lepedők, paplanok, párnák, gyapjútermékek elismert gyártójává nőtte ki magát.

Fokozatosan fejlődő cégünk 2005-ben társasági formát váltott, majd megnyitottuk kiskereskedelmi lakástextil üzletünket szintén a “királyok városában”.

2014-ben nyitottuk matracszalonunkat a székesfehérvári Kadocsa utcában. A bemutatóterem sikerét jelzi, hogy azonnal szűkösnek bizonyult. Az elkerülhetetlen bővítés 2017-ben zárult, és a kívül-belül egyaránt megújult szalon immár száznyolcvan négyzetméteren, szomszédságában tucatnyi autó befogadására alkalmas parkolóval várja magán, illetve üzleti ügyfeleit.

Segítünk választani. Partnereink döntését termékeink kipróbálásának lehetőségével, személyre szabott tanácsadással, a nehezen mozgatható árucikkek pontos és szakszerű kiszállításának felajánlásával könnyítjük meg.

Az évente több ezer ügyfél elégedettségét igazolják vásárlóink visszajelzései. Számos alkalommal elnyertük a „Fogyasztói Vélemény Tanúsítványt”, amely tudatja, hogy a boltunkba betérők, a virtuális kosarukat webshopunkban telepakolók, kizárólag pozitív élményekkel gazdagodtak nálunk.

Kiemelt figyelmet fordítunk vevőink, látogatóink egészségére. Önnek is megtalálhatjuk az alkatához, adottságaihoz, szokásaihoz leginkább illeszkedő, OEKO-TEX Standar 100 tanúsítvánnyal rendelkező anyagokból készült termékeink. A szigorú humánökológiai szempontok szerint kidolgozott nemzetközi minőségbiztosítási rendszer előírásainak követése garancia arra, hogy termékeink nem tartalmaznak az egészségre káros összetevőt.

Az vállalkozásunk céljai alapítása óta változatlanok. Kulcsfontosságúnak tekintjük a nívós, egyedi igényekhez alkalmazkodó kiszolgálás fejlesztését, szeretnénk elérni, hogy ügyfeleink páratlan partnerként gondoljanak ránk

Fő termékeink

Otthon

Bízunk a sikerben, hiszen mindaz, amire a nyugodt, egészséges és pihentetőalváshoz a hálószobában szükség lehet, szakáruházunkban rendelkezésre áll.

Érezze magát otthon nálunk! Kellemes vásárlást kíván Czinger Attila, és Czinger Home Csapata.

Ágyneműhuzatok, lepedők

Kiváló lepedők a Czingertől.

Fedőmatracok

(különböző alapanyagokból)

Fedőmatracok

Hideghab matracok

Az összes hideghab matrac.

Állatfekhelyek

Állatfekhelyek kedvenceinek több méretben.