Hard Wool - Téli-nyári vákuum ortopéd matrac (18 cm)

Cikkszám VM0009 Kategóriák , , ,

A merinó gyapjú matrac természetes szálösszetételének köszönhetően egészségügyi és gyógyhatású előnyökkel is rendelkezik. Saját tömegének harmadáig elnyeli a nedvességet valamint képes szabályozni a hőt.

Hard Wool - Téli-nyári vákuum ortopéd matrac (18 cm)

Leírás

TERMÉK ADATAI:

Magasság: 18 cm
Súlykorlát: 130 kg
Garancia: 10 év

Egyedi méretben is rendelhető!

TERMÉKLEÍRÁS:

Kemény ortopéd merinó vákuum matrac. Csomagolt ortopédiai szempontok szerint kialakított tiszta, merinó gyapjú matrac természetes szálösszetételének köszönhetően egészségügyi és gyógyhatású előnyökkel is rendelkezik. Saját tömegének harmadáig elnyeli a nedvességet valamint képes szabályozni a hőt. Szálaiban órákig képes az összegyűjtött testhőt tárolni. Belseje nagy flexibilitású, tartósan rugalmas (NO CFC – klorint, fluorint és karbont nem tartalmaz) és formaldehides poliuretán habból áll, olyan új, flexibilis és rendkívül kopásálló anyagból, amely molekuláris összetétele révén biztosítja a természetes átszellőzést és alkalmazkodik a test formájához. A rugalmassága és keménysége segíti a test helyes pihenő pozícióját, megtartva a gerinc helyes görbületét, mi több elősegíti a napközben bekövetkezett tartáshibák kiküszöbölését. Rendszeres használata segíti a gerincoszlop harmonikus fejlődését, helyes alátámasztást biztosít nyugalmi állapotban, valamint megakadályozza a gerinc fájdalmas deformációit.

Teflonos anyag tulajdonságai:
– Garantált minőség a DuPont cégtől,
– Hosszú idejű védelem a szennyeződések ellen,
– A rácseppent folyadék lepereg, azonnal letörölhető,
– Víz alapú. FCKW mentes környezetbarát termék,
– Antibakteriális védelem hosszú távon,
– Egy új, de biztos, tiszta, enyhe, hatásos védelem.

Egyszemélyes matracokhoz (80×200 cm és 90×200 cm) 1 db ajándék párnát,
kétszemélyes matracokhoz (140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 és 200×200 cm) 2 db ajándék párnát adunk!

A párna fedőanyaga Aloe Vera kivonattal kezelt, antibakteriális töltete habkönnyű, formálható párna.
60 C-on mosható.

Ne felejtsen el matracához matracvédőt vásárolni, hiszen ezek védik a portól és szennyeződésektől, étel- italfoltoktól a matracot! Teljes körű védelmet nyújt, használatával hosszabb ideig élvezheti matraca előnyeit!