Pamut szájmaszk (kötős), 50 db, két rétegű, többször használatos, mosható, antiallergén

Cikkszám CSZM0007 Kategóriák ,

A koronavírus (COVID-19) okozta világjárvány kapcsán számos alkalommal vetődik fel mind a lakosság, mind a munkavállalók légzésvédelmének a kérdése.

A pamut textil-maszk általános védelmet nyújt a cseppfolyós fertőzésektől, megóvják a viselőjét és a környezetét. A maszk megakadályozza, hogy köhögéssel, tüsszentéssel távozó fertőző nyálcseppek tovább terjedjenek más emberekre.

Pamut szájmaszk (kötős), 50 db, két rétegű, többször használatos, mosható, antiallergén

Leírás

A koronavírus (COVID-19) okozta világjárvány kapcsán számos alkalommal vetődik fel mind a lakosság, mind a munkavállalók légzésvédelmének a kérdése.

A pamut textil-maszk általános védelmet nyújt a cseppfolyós fertőzésektől, megóvják a viselőjét és a környezetét. A maszk megakadályozza, hogy köhögéssel, tüsszentéssel távozó fertőző nyálcseppek tovább terjedjenek más emberekre.

60°C-on mosható.

Mérete a állítható.

Előnye a piacon kapható egyszer használatos, eldobható maszkokkal szembeni, hogy megfelelő sterilizálás mellett, hosszú ideig használható, így költséghatékony és környezetkímélő.

Fontos tudniuk, hogy a vírusok ellen egyetlen maszk sem véd 100%– an, azonban a fertőzések tovább terjedése érdekében szükséges a védekezés.

A szájmaszkot ajánlott 4 óra használat után levenni, sterilizálni, és utána újra használható.

Anyag összetétel: 100% pamut

Az alapanyagok 
OEKO-TEX standard 100 minősítéssel rendelkeznek.

(Egészségre káros anyagot nem tartalmaznak)

Méret: 17*17 cm (+-1 cm)

Gyártási hely: 
Magyarország

Gyártó: CZI-SZA Kft. 8000 Székesfehérvár Kadocsa utca 13.